Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
utorak, 14. april 2015. 11:41

Održana 52. śednica Administrativnog odbora

Odbor usvojio Plan rada za 2015. godinu i utvrdio više predloga odluka

Na danas održanoj 52. śednici Administrativnog odbora Skupštine Crne Gore 25. saziva, Odbor je na Predlog Kluba poslanika Socijalističke narodne partije Crne Gore odlučio da predloži Skupštini Crne Gore   da se poslanik dr Radosav Nišavić razriješi dužnosti člana Odbora za rodnu ravnopravnost Skupštine Crne Gore.

Odbor je na Predlog Kluba Demokratske partije  socijalista Crne Gore odlučio da Skupštini Crne Gore predložida se za članicu Zakonodavnog odbora i Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje Skupštine Crne Gore izabere poslanica Maida Bešlić, a da se za člana Odbora za antikorupciju Skupštine Crne Gore izabere poslanik Nikola Gegaj.

Odbor je  na Predlog Kluba  Demokratskog fronta i Kluba  samostalnih poslanika, odlučio da Skupštini Crne Gore predloži da se poslanik Nebojša Medojević razriješi dužnosti člana Ustavnog odbora Skupštine Crne Gore, a da se za člana Ustavnog odbora izabere poslanik dr Novica Stanić i da se poslanik Emilo Labudović razriješi dužnosti člana Odbora za zdravstvo rad i socijalno staranje Skupštine Crne Gore, a da se za člana Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje Skupštine Crne Gore izabere poslanik dr Novica Stanić.

Administrativni odbor Skupštine Crne Gore, razmotrio  je i jednoglasno utvrdio Plan rada Odbora za 2015. godinu, sačinjen na osnovu: Izvještaja Evropske komisijeo napretku Crne Gore za 2014. godinu,  Programa rada Vlade Crne Gore za 2015. godinu, i Plana zakonodavnog rada Skupštine Crne Gore za 2015. godinu i Akcionog plana za jačanje zakonodavne i kontrolne uloge Skupštine Crne Gore u 2015. godini.