Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 774
petak, 28. decembar 2012. 12:43

Održane treća i četvrta śednica Administrativnog odbora

Odbor utvrdio Predlog odluke o imenovanju predśednika, sekretara i devet članova Državne izborne komisije.

 Administrativni odbor Skupštine Crne Gore 25. saziva u nastavku treće śednice, utvrdio je Predlog odluke o imenovanju predśednika, sekretara i devet članova Državne izborne komisije.

Odbor je odlučio, da Skupštini Crne Gore za člana Sudskog savjeta iz reda parlamentarne opozicije, predloži poslanika Nevena Gošovića.

Odbor je danas održao i četvrtu śednicu, na kojoj je donio Odluku o utvrđivanju vrijednosti koeficijenta za obračun fiksnog i startnog dijela zarade, kojom je smanjio utvrđenu vrijednost koeficijenta za obračun fiksnog dijela zarade za Predśednika Crne Gore, državnog i javnog funkcionera koji vrši funkciju u Skupštini Crne Gore, Zaštitnika i zamjenika zaštitnika ljudskih prava i sloboda Crne Gore i generalnog sekretara Predśednika Crne Gore, tako da ista iznosi 110 eura.