Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
utorak, 28. jul 2015. 12:44

Odbor za bezbjednost i odbranu održao 43. śednicu

Razmotreni amandmani na Predlog zakona o izmjeni i dopunama Zakona o tajnosti podataka

Na 43. śednici Odbora za bezbjednost i odbranu razmotreni su amandmani (6) na Predlog zakona o izmjeni i dopunama Zakona o tajnosti podataka koje su podnijeli poslanica Snežana Jonica (četiri amandmana), poslanici Srđan Perić i Goran Tuponja (jedan amandman) i poslanica Ljerka Dragićević (jedan amandman).
Nakon uvodnog obrazloženja predstavnika podnosilaca amandmana, iskazanog stava predstavnika predlagača zakona da ne prihvata amandmane i rasprave koje je uslijedila, amandman 4 koji je na Predlog zakona podnijela poslanica Snežana Jonica je većinom glasova podržan od strane članova Odbora dok amandmani 1, 2 i 3 nijesu dobili potrebnu većinu. Amandman koji su na Predlog zakona podnijeli Srđan Perić i Goran Tuponja većinom glasova je podržan od strane članova Odbora, dok amandman poslanice Ljerke Dragićević nije dobio potrebnu većinu.