Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
srijeda, 04. novembar 2015. 10:32

Predśednik i član Odbora za bezbjednost i odbranu učestvovaće u radu Pete konferencije „Aktuelno stanje sigurnosti u Bosni i Hercegovini“

Predśednik Odbora za bezbjednost i odbranu Mevludin Nuhodžić i član Odbora Obrad Mišo Stanišić, učestvovaće u radu  Pete konferencije „Aktuelno stanje sigurnosti u Bosni i Hercegovini“ koja se održava 4. i 5. novembra u Vitezu u Bosni i Hercegovini.

Cilj Konferencije je da se putem dijaloga sa predstavnicima institucija iz sektora bezbjednosti i odbrane sagledaju dostignuća, bezbjednosni izazovi, koordinacija u radu, problemi, te predlozi i mjere za jačanje uloge institucija koje su angažovane u stvaranju povoljnijeg bezbjednosnog okruženja, a samim tim i bolje bezbjednosti BiH i njenih građana.

Petu konferenciju „Aktuelno stanje sigurnosti u Bosni i Hercegovini“ organizuje Zajednička komisija za odbranu i sigurnost Parlamentarne skupšine BiH, uz podršku Ženevskog centra za kontrolu oružanih snaga DCAF, OSCE Misije u BiH, UNDP Ureda u Sarajevu i NATO Štaba u Sarajevu.