Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
utorak, 17. septembar 2013. 12:20

Održana 24. śednica Odbora za ekonomiju, finansije i budžet

Odbor podržao Izvještaj o stanju na tržištu osiguranja u Crnoj Gori u 2012. godini; bez podrške  Izvještaj o realizaciji Strategije regionalnog razvoja 2010 – 2014. za 2012. godinu

Na danas održanoj 24. śednici, u skladu sa članom 76  stav 3  Zakona o Centralnoj banci Crne Gore, Odbor za ekonomiju, finansije i budžet, dao je saglasnost na izbor međunarodno priznatog nezavisnog spoljnjeg revizora finansijskih izvještaja Centralne banke Crne Gore. Nakon što se upoznao sa Informacijom o postupku javne nabavke za izbor nezavisnog spoljnjeg revizora kao  i mišljenjem Odbora za reviziju Centralne banke, Odbor se saglasio da se za nezavisnog spoljneg revizora izabere „Deloitte d.o.o. Podgorica“  i „Deloitte d.o.o. Beograd“.

Odbor je razmotrio i odlučio da predloži Skupštini Crne Gore da usvoji Izvještaj o stanju na tržištu osiguranja u Crnoj Gori u 2012. godini.

Takođe, Odbor je razmotrio, te odlučio da predloži Skupštini da ne usvoji Izvještaj o realizaciji Strategije regionalnog razvoja 2010 – 2014.  za 2012. godinu.