Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
ponedjeljak, 22. septembar 2014. 13:20

Održana 70. śednica Odbora za ekonomiju, finansije i budžet

Podržan Izvještaj  o radu Državne komisije za kontrolu postupaka javnih nabavki za 2013. godinu

Na danas održanoj 70. śednici, Odbor za ekonomiju, finansije i budžet, razmotrio je i odlučio da predloži Skupštini da usvoji Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o obligacionim odnosima i osnovama svojinsko-pravnih odnosa u vazdušnom saobraćaju.

U skladu sa članom 142 Zakona o javnim nabavkama, Odbor je razmotrio Izvještaj o radu Državne komisije za kontrolu postupaka javnih nabavki za 2013. godinu, koji sadrži podatke o: Državnoj komisiji, njenom radu, predmetima po žalbama, predmetima kontrole postupaka javnih nabavki čija vrijednost prelazi 500.000 €, predmetima po presudama Upravnog suda Crne Gore, upravnim sporovima protiv  odluka Državne komisije, naknadama za vođenje postupka i sprovođenja odluka. Odbor je, nakon rasprave, odlučio da predloži Skupštini da usvoji Izvještaj o radu Državne komisije za kontrolu postupaka javnih nabavki za 2013. godinu.