Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
četvrtak, 18. decembar 2014. 12:48

Održan drugi nastavak 86. śednice Odbora za ekonomiju, finansije i budžet

Podržani amandmani koji su podnijeti na dva predloga zakona

Na danas održanom drugom nastavku 86. śednice, Odbor je razmotrio amandman poslanika Damira Šehovića i amandman poslanika Almera Kalača koji su podnijeti na Predlog zakona o sporazumnom finansijskom restrukturiranju dugova prema finansijskim institucijama, kao i dva amandmana na Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o regionalnom razvoju, koje su podnijeli poslanici Zoran Jelić i Zorica Kovačević. Odbor je nakon pozitivnog mišljenja predstavnika predlagača podržao navedene amandmane, koji su postali sastavni dio teksta predloga zakona.

Takođe, Odbor je završio raspravu povodom Predloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o privrednim društvima koji su podnijeli poslanici: Aleksandar Damjanović i Danko Šarančič. Odbor će se izjasniti o navedenom Predlogu zakona u trećem nastavku 86. śednice.