Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
srijeda, 15. jul 2015. 14:30

Održana 109. śednica Odbora za ekonomiju, finansije i budžet

Razmotrena dva predloga zakona

Na danas održanoj 109. śednici, Odbor za ekonomiju, finansije i budžet razmotrio je Predlog zakona o izmjeni i dopuni Zakona o budžetu Crne Gore za 2015. godinu, koji su podnijeli poslanici: Borislav Banović, Izet Bralić, Draginja Vuksanović i Džavid Šabović i Predlog zakona o dopunama Zakona o lukama, koji su podnijeli poslanici: Draginja Vuksanović i Andrija Popović.

Navedeni predlozi zakona nakon glasanja nijesu dobili potrebnu većinu na Odboru.

Odbor je takođe, razmotrio i odlučio da predloži Skupštini da usvoji Predlog zaključaka povodom održanog kontrolnog saslušanja na temu: „Sprovođenje politike, odnosno zakona u oblasti koncesija, sa osvrtom na realizaciju zaključaka Skupštine Crne Gore, donijetih povodom razmatranja izvještaja o radu Komisije za koncesije za 2013. godinu („Sl. List Crne Gore“, br. 31/14)“, koji je podnio poslanik Aleksandar Damjanović.