Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
petak, 29. jul 2016. 12:55

Održana 155. śednica Odbora za ekonomiju, finansije i budžet

Razmotreni amandmani podnijeti na dva predloga zakona

Na danas održanoj 155. śednici, Odbor za ekonomiju, finansije i budžet, razmotrio je amandmane podnijete na Predlog zakona o računovodstvu i Predlog zakona o reviziji.

U odnosu na amandmane podnijete na Predlog zakona o računovodstvu: poslanik Rešad Sijarić obavijestio je Odbor da odustaje od amandmana; poslanica Ljerka Dragičević prihvatila je sugestiju predstavnika predlagača da izmijeni amandman na način da umjesto jednog podnese dva amandmana; dok Odbor, nakon izjašnjavanja, nije podržao amandman poslanika Zorana Miljanića i amandmane 1 do 5 poslanika Aleksandra Damjanovića.      

Odbor, takođe, nakon izjašnjavanja, nije podržao amandmane 1 do 5 poslanika Aleksandra Damjanovića, podnijete na Predlog zakona o reviziji.

Odbor se upoznao sa Izvještajem o korišćenju finansijskih sredstava Skupštine i Službe Skupštine za period 1. januar – 30. jun 2016. godine, sa Izvještajem o sprovedenim javnim nabavkama.