Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
srijeda, 09. decembar 2015. 11:58

Odbor za evropske integracije organizuje javnu tribinu na temu „Crna Gora i EU: pregovori u oblasti ribarstva“

Plava sala Skupštine Crne Gore, 10. decembar u 15.00 sati

Odbor za evropske integracije organizovaće javnu tribinu na temu „Crna Gora i EU: pregovori u oblasti ribarstva“, u četvrtak 10. decembra, sa početkom u 15.00 sati, u Plavoj sali Skupštine Crne Gore.

Dobra praksa bližeg informisanja građana o pregovaračkim poglavljima nastavlja se organizovanjem i ove tribine, na kojoj će zainteresovana javnost i stručnjaci iz oblasti ribarstva imati priliku da predstave svoja mišljenja i sugestije, prije razmatranja Nacrta pregovaračke pozicije za poglavlje 13 – Ribarstvo na predstojećoj śednici Odbora.

Na javnoj tribini će govoriti Marija Maja Ćatović, zamjenica predśednika Odbora, Danijela Stolica, generalni direktor Direktorata za poljoprivredu i ribarstvo Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja i pregovarač za poglavlje 13 – Ribarstvo i Aleksandar Joksimović, rukovodilac Laboratorije za ihtiologiju i morsko ribarstvo u Institutu za biologiju mora i šef Radne grupe za poglavlje 13 – Ribarstvo.

Pozivaju se svi zainteresovani da učestvuju na javnoj tribini i upoznaju se sa sadržajem pomenutog pregovaračkog poglavlja, te da svojim sugestijama daju doprinos procesu pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji.

Prijava za učešće na javnoj tribini je obavezna. Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem e-mail adrese euintegracije@skupstina.me ili na broj telefona 020 404 553, najkasnije do srijede, 9. decembra 2015. godine u 12.00 sati.

pdfAGENDA