Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
srijeda, 12. februar 2014. 15:02

Održan nastavak 25. śednice Odbora za ljudska prava i slobode

Odbor razmotrio četiri amandmana

Odbor za ljudska prava i slobode na danas, održanom nastavku 25. śednice, kao matični Odbor, razmotrio je amandmane (4) koje je na Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o ličnoj karti podnio poslanik Borislav Banović.  

Śednici Odbora prisustvovali su predstavnik predlagača, poslanik Neven Gošović, predstavnik Vlade Crne Gore - Ministarstva unutrašnjih poslova, direktor Direktorata za unutrašnje upravne poslove i podnosilac amandmana, poslanik Borislav Banović.

Podnosilac amandmana na Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o ličnoj karti, poslanikBorislav Banovićobrazložio je četiri podnesena  amandmana.

Nakon pojašnjenja razloga zašto su amandmani I, II, III i IV neprihvatljivi za predstavnika predlagača Predloga zakona, kao i objašnjenja predstavnika Vlade, Ministarstva unutrašnjih poslova, direktora  Direktorata za upravne i unutrašnje poslove koji se složio sa predstavnikom predlagača, poslanikBorislav Banović  je  povukao svoja četiri Amandmana.