Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
četvrtak, 27. mart 2014. 13:39

Konferencija: „Doprinos parlamenata NATO proširenju“

Na konferenciji koja se održava u Viljnusu, 27-28. marta, učestvuju potpredśednik Skupštine Suljo Mustafić i član Odbora za međunarodne odnose i iseljenike, poslanik Dritan Abazović.

Potpredśednik Skupštine Crne Gore Suljo Mustafić i član Odbora za međunarodne odnose i iseljenike, poslanik Dritan Abazović, učestvovaće na konferenciji: „Doprinos parlamenata NATO proširenju“, koju povodom desete godišnjice od pristupanja NATO alijansi Litvanije, organizuje Seimas, u periodu od 27. do 28. marta u Viljnusu.

Na konferenciji će, u okviru dvije sesije biti riječi o perspektivama i implikacijama mogućeg NATO proširenja u svijetlu novih bezbjednosnih izazova, a u susret NATO Samitu koji će biti održan ove godine, kao i o evropskim državama i njihovom putu ka evroatlantskim integracijama nakon hladnog rata, ulozi parlamenata i glavnim izazovima u tom procesu.