Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
ponedjeljak, 12. maj 2014. 15:14

Predśednik Odbora za međunarodne odnose i iseljenike učestvovaće u radu Regionalne konferencije u Sarajevu

Tema - Perspektive vanjske politike u regionalnoj i prekograničnoj saradnji

Predśednik Odbora za međunarodne odnose i iseljenike Skupštine Crne Gore prof.dr Miodrag Vuković učestvovaće u radu Regionalne konferencije posvećene temi „Perspektive vanjske politike u regionalnoj i prekograničnoj saradnji“ koja će se održati u Sarajevu 13 - 14. maja 2014. godine.

Konferencija se održava u organizaciji - Komisije za vanjske poslove Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, Ambasade Švajcarske konfederacije u Bosni i Hercegovini i nevladine organizacije -  Vanjsko politička inicijativa Bosne i Hercegovine.

Konferencija će biti prilika i da se održi radni sastanak na kojem će biti analizirane dosadašnje i utvrde naredne aktivnosti proizašle iz sastanaka Odbora za vanjske poslove parlamenata Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Republike Hrvatske i  Republike Srbije.