Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
ponedjeljak, 11. maj 2015. 13:58

Održana 88. śednica Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu

Razmotrena četiri predloga zakona

Na danas održanoj 88. śednici, Odbor za politički sistem, pravosuđe i upravu razmotrio je i jednoglasno podržaoPredlog zakona o izmjeni Zakona o Državnom tužilaštvu i Predlog zakona o izmjeni Krivičnog zakonika Crne Gore, koje su podnijeli poslanici: Azra Jasavić, Srđan Perić, Goran Tuponja i Darko Pajović.

Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnom redu i miru, koji je podnijela Vlada Crne Gore, nije dobio potrebnu većinu.

Izjašnjavanje o Predlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sprječavanju sukoba interesa, koji su podnijeli poslanici: Andrija Mandić, Nebojša Medojević, Milan Knežević i Janko Vučinić, odgođeno je za neku od narednih śednica Odbora.

Razmatranje Predloga zakona o izmjeni Zakona o strancima, koji su podnijeli poslanici: Srđan Milić i Snežana Jonica, takođe je odgođeno za neku od narednih śednica.