Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
ponedjeljak, 02. jun 2014. 14:51

Predśednica Odbora za rodnu ravnopravnost i zamjenik predśednice, učestvuju u radu regionalne konferencije Koalicija za ravnopravnost KORAK

Podgorica, 3. jun 2014.

Predśednica Odbora za rodnu ravnopravnost Nada Drobnjak i zamjenik predśednice Odbora Goran Tuponja, učestvuju u radu regionalne konferencije Koalicija za ravnopravnost KORAK, koja se održava 3. juna 2014. godine, u Podgorici, u organizaciji Centra za građansko obrazovanje.

KORAK je koalicija NVO iz Crne Gore, Srbije i Kosova, organizovana sa ciljem borbe protiv diskriminacije na regionalnom nivou.

Predśednica i zamjenik predśednice Odbora za rodnu ravnopravnost Skupštine Crne Gore, govoriće u okviru panela „Žene i politika – kako do rodnog bilansa u političkom odlučivanju“, na kojem će se predstaviti dostignuća i izazovi u oblasti zastupljenosti i učešća žena u političkom odlučivanju.