Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
četvrtak, 19. jun 2014. 13:50

Održana 29. śednica Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje

Razmotreni amandmani na Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o turizmu

Na današnjoj śednici, Odbor za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje razmotrio je amandmane na Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o turizmu koje su podnijeli poslanica Ljerka Dragičević (11) i poslanici Aleksandar Damjanović i Obrad Gojković (jedan).

Poslanica Ljerka Dragičević povukla je amandmane 1,4,5 i 9. Predstavnik predlagača zakona prihvatio je modifikovane amandmane 2, 3, 6, 7 i 8 i isti postaju sastavni dio Predloga zakona.

Odbor je podržao amandmane 10 i 11 poslanice Ljerke Dragičevići predlaže Skupštini da ih prihvati. Predstavnik predlagača zakona nije prihvatio amandmane 10 i 11.

Odbor je podržao amandman poslanika Aleksandra Damjanovića i Obrada Gojkovića i predlaže Skupštini da ga prihvati. Predstavnik predlagača zakona nije prihvatio navedeni amandman.

Nakon rasprave o amandmanima, Odbor je odlučio da od Ministarstva održivog razvoja i turizma zatraži Informaciju o davanju u zakup morskog dobra na lokalitetu Kraljičina plaža, između Budve i Bara.