Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
srijeda, 27. april 2016. 12:50

Održana 56. śednica Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje

Razmotreno više  predloga zakona  

Na danas održanoj 56.  śednici,  Odbor  za turizam,  poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje  razmotrio je i  odlučio da  predloži  Skupštini da usvoji: Predlog zakona o legalizaciji neformalnih objekata, i set zakona koji se  usklađuju sa Zakonom o upravnom postupku, i to: Predlog zakona o izmjenama Zakona o procjeni uticaja na životnu sredinu, Predlog zakona o izmjenama Zakona o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu, Predlog zakona o izmjeni Zakona o integrisanom sprječavanju i kontroli zagađivanja životne sredine, Predlog zakona o izmjenama Zakona o zaštiti od jonizujućeg zračenja i radijacionoj sigurnosti i Predlog zakona o izmjenama Zakona o odgovornosti za štetu u životnoj sredini.

Na Predlog zakona o legalizaciji neformalnih objekata, koji je u skupštinskoj proceduri od 2012. godine i predlagač (Vlada CG ) i poslanici - članovi odbora, su najavili amandmane.