Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
četvrtak, 21. jul 2016. 17:38

Održana 61. śednica Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje

Razmotreni amandmani na tri predloga zakona

Odbor za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje održao je danas 61. śednicu na kojoj je razmotrio amandmane na tri predloga zakona, koji se nalaze na dnevnom redu desete redovne śednice prvog redovnog zasijedanja Skupštine Crne Gore u 2016. godini.

Odbor je razmotrio i podržao devet amandmana na Predlog zakona o regionalnom vodosnabdijevanju koje je podnijela Vlada Crne Gore.

Odbor je razmotrio i podržao amandmane (62) na Predlog zakona o komunalnim djelatnostima koje je podnijela Vlada Crne Gore.

Odbor je razmotrio i podržao amandmane (27) na Predlog zakona o legalizaciji neformalnih objekata. Takođe, razmotrio je i amandmane koje su podnijeli poslanici - Predrag Sekulić, Slobodan Krušo Radović, Branko Čavor i Marta Šćepanović (jedan) i Almer Kalač (jedan).

Predstavnik predlagača zakona prihvatio je amandman (jedan) poslanika Predraga Sekulića, Slobodana Kruša Radovića, Branka Čavora i Marte Šćepanović.

Poslanik Almer Kalač obrazložio je podnijeti amandman, sa kojim se Odbor upoznao, a predstavnik predlagača zakona isti nije prihvatio.