Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
četvrtak, 28. jul 2016. 11:50

Održana 63. śednica Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje

Razmotreni amandmani na tri predloga zakona

Odbor za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje održao je danas 63. śednicu na kojoj je razmotrio amandmane na tri predloga zakona koji se nalaze na dnevnom redu desete redovne śednice prvog redovnog zasijedanja Skupštine Crne Gore u 2016. godini.

Odbor je razmotrio šest amandmana na Predlog zakona o komunalnim djelatnostima koje su podnijeli poslanici Maida Bešlić i dr Filip Vuković. Predstavnik predlagača zakona prihvatio je amandmane koji su postali sastavni dio Predloga zakona i o njima Skupština posebno ne odlučuje.

Odbor je razmotrio amandmane (dva) na Predlog zakona o regionalnom vodosnabdijevanju koje su podnijeli poslanici Aleksandar Damjanović i Danko Šarančić koje predstavnik predlagača zakona nije prihvatio i nakon izjašnjavanja Odbora nijesu dobili potrebnu većinu. 

Odbor je razmotrio i amandmane (dva) na Predlog zakona o legalizaciji neformalnih objekata koje je podnio poslanik Emilo Labudović, koje predstavnik predlagača zakona nije prihvatio i nakon izjašnjavanja Odbora nijesu dobili potrebnu većinu.