Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
četvrtak, 28. jul 2016. 19:18

Održana 64. śednica Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje

Razmotreni amandmani na Predlog zakona o legalizaciji neformalnih objekata

Odbor za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje održao je danas 64. śednicu na kojoj je razmotrio amandmane na Predlog zakona o legalizaciji neformalnih objekata koji se nalaze na dnevnom redu desete redovne śednice prvog redovnog zasijedanja Skupštine Crne Gore u 2016. godini.

Odbor je razmotrio deset amandmana na koje su podnijeli poslanici: Goran Tuponja i Zorica Martinović (devet) i Predrag Sekulić, Marta Šćepanović, Branko Čavor i Slobodan Krušo Radović (jedan). 

Predstavnik predlagača zakona prihvatio je amandmane 2 do 9 i amandman 1 u modifikovanom obliku  koje su podnijeli poslanici Goran Tuponja i Zorica Martinović. Takođe, prihvatio je i amandman poslanika Predraga Sekulića, Marte Šćepanović, Branka Čavora i Slobodana Kruša Radovića (jedan).

Time su amandmani postali sastavni dio Predloga zakona i o njima Skupština posebno ne odlučuje.