Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
četvrtak, 05. decembar 2013. 12:57

Prekinuta 31.śednica Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje

Odbor za zdravstvo, rad i socijalno staranje Skupštine Crne Gore je započeo 31.śednicu sa sljedećim dnevnim  redom:

1. PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O ZAPOŠLJAVANJU I OSTVARIVANJU PRAVA IZ OSIGURANJA OD NEZAPOSLENOSTI, koji su podnijeli poslanici Srđan Milić, Neven Gošović i Snežana Jonica.

Uvodno izlaganje o Predlogu zakona je dao predstavnik predlagača Predloga zakona, poslanik, Neven Gošović.

Śednici su pored članova Odbora prisustvovali predstavnici Ministarstva rada i socijalnog staranja, Arijana Nikolić-Vučinić, direktorica Direktorata za tržište rada i zapošljavanje i Slavica Vučurović, savjetnica ministra.

Članovi Odbora su podržali predlog predśednika Odbora, Zorana Jelića da odlože izjašnjavanje o Predlogu zakona kako bi se Ministarstvo finansija izjasnilo o potrebnim sredstvima koja su potrebna za realizaciju ovog Predloga.

Śednica je prekinuta i biće nastavljena nakon dobijenog mišljenja Ministarstva finansija kada će se članovi Odbora izjasniti o Predlogu zakona.