Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
utorak, 18. mart 2014. 13:01

Održana 36. śednica Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje

Odbor za zdravstvo, rad i socijalno staranje Skupštine Crne Gore, na danas održanoj 36. śednici, razmotrio je Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Fondu rada, koji je Skupštini Crne Gore podnio Klub poslanika Socijalističke narodne partije.

Śednici je pored članova Odbora, u svojstvu predstavnika predlagača Predloga zakona  o izmjenama i dopunama Zakona o Fondu rada prisutvovao poslanik Neven Gošović.

Śednici su takođe, prisustvovali: Kemal Đečević, direktor Fonda rada i Slobodan Filipović, direktor Direktorata za rad u Ministarstvu rada i socijalnog staranja.

Nakon uvodnog izlaganja predstavnika predlagača Predloga zakona o Fondu rada i rasprave koja je vođena, Odbor za zdravstvo, rad i socijalno staranje nije podržao Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Fondu rada i predlaže Skupštini Crne Gore da ga ne usvoji.

Za izvjestioca Odbora određen je poslanik Andrija Popović, član Odbora.