Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
četvrtak, 11. septembar 2014. 21:53

JU Kakaritska gora obilježila šest godina postojanja

Stručna služba Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje prisustvovala je obilježavanju šest godina trajanja i rada Javne ustanove za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci u Podgorici.

U okviru svečanosti, gosti su imali priliku da vide izložbu fotografija koja predstavlja retrospektivu u radu ustanove od procesa nastanka, početka rada  i pozitivnog kontinuiteta a odnosi se na razvoj svih segmenata procesa  rehabilitacije i resocijalizacije u JU Podgorica.

Za ovaj kratki period svog rada, Ustanova je postigla zavidne rezultate u liječenju od zavisnosti. Ono što je jako korisno jeste činjenica da zavisnici sve više se obraćaju ovoj Ustanovi za pomoć.

Sekretar Odbora Momir Joksimović, između ostalog je pozdravio napore da se sagradi još jedan paviljon za žensku populaciju.