Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
srijeda, 12. novembar 2014. 14:53

Održana 64. śednica Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje

Razmotrene dvije tačke dnevnog reda

Odbor za zdravstvo, rad i socijalno staranje Skupštine Crne Gore, na śednici održanoj 12. novembra 2014. godine razmotrio je dvije tačke dnevnog reda: amandmane (pet) na Predlog zakona o zdravstvenoj zaštiti, koje su Skupštini Crne Gore podnijeli poslanici Pozitivne Crne Gore Goran Tuponja i Srđan Perić br: 28-2/14-2/13 i amandmane (četiri) na Predlog zakona o zdravstvenoj zaštiti, koje su Skupštini Crne Gore podnijeli poslanici Demokratske partije socijalista Zorica Kovačević, Marta Šćepanović i Radovan Obradović br: 28-2/14-2/14.

Śednici Odbora su pored članova Odbora prisustvovali predstavnici predlagača Predloga zakona Gorica Savović i Nebojša Todorović, pomoćnici ministra zdravlja.

Amandmane (pet) na Predlog zakona o zdravstvenoj zaštiti, koji su Skupštini Crne Gore podnijeli poslanici Goran Tuponja i Srđan Perić predstavnik predlagača Predloga zakona je prihvatio s tim što su amandmani III, IV i V modifikovani.

Amandmane (četiri) na Predlog zakona o zdravstvenoj zaštiti, koje su podnijeli poslanici Zorica Kovačević, Marta Šćepanović i Radovan Obradović predstavnik predlagača Predloga zakona je prihvatio i isti su postali sastavni dio predloga Zakona.