Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
ponedjeljak, 08. decembar 2014. 17:45

Održana 70. śednica Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje

Odbor razmotrio amandman na Predlog zakona o dopunama Zakona o radu, kao i  amandman II na Predlog zakona o dopuni Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju.

Odbor razmotrio amandman na Predlog zakona o dopunama Zakona o radu, koji su Skupštini Crne Gore podnijeli poslanici doc.dr Branka Bošnjak i poslanik Milutin Đukanovć i amandman II na Predlog zakona o dopuni Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, koji su Skupštini Crne Gore podnijeli poslanici Zorica Kovačević, Halil Duković i Marta Šćepanović.

Pored članova Odbora śednici su prisustvovali Tijana Prelević, načelnica za radne odnose u Ministarstvu rada i socijalnog staranja i poslanica doc.dr Branka Bošnjak.

Amandman na Predlog zakona o dopuni Zakona o radu podnijeli su predlagači zakona i on je postao sastavni dio teksta predloga zakona.

Amandman II na Predlog zakona o dopuni Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju takođe su podnijeli predlagači Zakona i on je postao sastavni dio teksta predloga zakona