Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
utorak, 31. mart 2015. 12:22

Održana 84. śednica Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje

Dnevni red śednice sadržao je dvije tačke:

1. Amandmani (6) na Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zapošljavanju i ostvarivanju prava iz osiguranja od nezaposlenosti, koje su podnijeli poslanici Zoran Jelić, Marta Šćepanović i Halili Duković.

2. Amandman na Predlog zakona o dopunama Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti koji je podnio poslanik Andrija Popović.

Śednici je, pored članova Odbora, prisustvovala Arijana Nikolić-Vučinić, direktorica Direktorata za tržište rada i zapošljavanje u Ministarstvu rada i socijalnog staranja i Ana Leković, savjetnica u Ministarstvu rada i socijalnog staranja.

Amandmane (6) na Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zapošljavanju i ostvarivanju prava iz osiguranja od nezaposlenosti, koje su podnijeli poslanici Zoran Jelić, Marta Šćepanović i Halili Duković predstavnica predlagača zakona je prihvatila i isti su postali sastavni dio Predloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zapošljavanju i ostvarivanju prava iz osiguranja od nezaposlenosti.

Odbor nije razmotio Amandman na Predlog zakona o dopunama Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti koji je podnio poslanik Andrija Popović zbog potrebe da ga predhodno razmoti Zakonodavni Odbor.