Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
četvrtak, 09. april 2015. 14:40

Održana 87. śednica Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje

Odbor razmotrio amandmane na Predlog zakona o dopunama Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti

Odbor za zdravstvo, rad i socijalno staranje je na danas održanoj 87. śednici razmotrio amandmane na Predlog zakona o dopunama Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti, koji je podnio poslanik Aleksandar Damjanović:

- 2 amandmana koje je podnio poslaniik Aleksandar Damjanović;
- 2 amandmana koje je podnio poslanik Rešad Sijarić;
- amandman koji je podnio poslanik Nik Gjeloshaj.

Odbor je razmotrio amandmane (2) koje je, kao predlagač zakona, podnio poslanik Aleksandar Damjanović i konstatovao da amandmani, shodno članu 150 stav 3 Poslovnika Skupštine Crne Gore, postaju sastavni dio Predloga zakona.

Odbor je razmotrio i amandman 1 koji je podnio poslanik Rešad Sijarić. Predlagač zakona nije prihvatio ovaj amandman a isti nije dobio ni podršku Odbora. Odbor nije razmotrio amandman 2 poslanika Sijarića jer je obavijestio Odbor da ga povlači iz skupštinske procedure.

Na današnjoj śednici Odbor za zdravstvo, rad i socijalno staranje je razmotrio i amandman koji je podnio poslanik Nik Gjeloshaj i isti je dobio podršku Odbora.