Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
ponedjeljak, 05. maj 2014. 14:08

Zakonodavni odbor održao 65. śednicu

Odbor razmotrio nekoliko predloga zakona

Na danas održanoj 65. śednici, Zakonodavni odbor je razmotrio i pozitivno se izjasnio o sljedećim predlozima zakona: Predlogu zakona o elektronskoj upravi; Predlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prekršajima; Predlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti svjedoka  i Predlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o turizmu.

Odbor je većinom glasova ocijenio da nijesu u skladu sa Ustavom i pravnim sistemom: Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakonika o krivičnom postupku, koji su podnijeli poslanici: Azra Jasavić, Milutin Đukanović i Velizar Kaluđerović i Predlog zakona o izmjenama i dopunama Krivičnog zakonika, koji su podnijeli poslanici: Azra Jasavić, Milutin Đukanović i Velizar Kaluđerović.

Predstavnik podnosilaca zakona poslanik Velizar Kaluđerović upoznao je Odbor da povlače Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o crnogorskom državljanstvu.