Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
ponedjeljak, 07. mart 2016. 12:24

Održana 151. śednica Zakonodavnog odbora

Odbor razmotrio nekoliko predloga zakona

Na danas održanoj 151. śednici, Zakonodavni odbor je razmotrio i pozitivno se izjasnio o: Predlogu zakona o potvrđivanju Sporazuma o osnivanju Fonda za Zapadni Balkan, Predlogu zakona o inovativnoj djelatnosti, Predlogu zakona o prekograničnoj razmjeni električne energije i prirodnog gasa, Predlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o poštanskim uslugama i Predlogu zakona o izmjenama i dopunama  Zakona o crnogorskom državljanstvu.

Predloženi dnevni red śednice  proširen je sa Predlogom zakona o potvrđivanju Konvencije o mirenju i arbitraži u okviru KEBS-a,  o kojem se  Odbor pozitivno  izjasnio.

U skladu sa članom 67 stav 1 Poslovnika Skupštine Crne Gore, Odbor nije razmotrio: Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o žigu, Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti topografija poluprovodnika i Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o pravnoj zaštiti industrijskog dizajna.