Skupština Crne Gore

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 772
utorak, 26. februar 2013. 09:52

Odbor usvojio Godišnji izvještaj o radu Administrativnog odbora Skupštine Crne Gore za 2012. godinu

Na danas održanoj šestoj śednici Administrativnog odbora Skupštine Crne Gore Odbor je donio Odluku o izmjeni Odluke o utvrđivanju zarade i drugih primanja predśednika i sekretara Državne izborne komisije.

Odlukom je umanjena vrijednost koeficienta za obračun fiksnog dijela zarade za predśednika i sekretara Državne izborne komisije, koji profesionalno obavljaju funkciju.

Odbor je utvrdio dva Predloga odluka. Na predlog Kluba Pozitivne Crne Gore odlučio je da Skupštini predloži da razrješi Srđana Perića a da izabere Azru Jasavić za članicu Ustavnog odbora Skupštine Crne Gore. Takođe na predlog Kluba Pozitivne Crne Gore, odlučio je da Skupštini predloži da razrješi Azru Jasavić a izabere Srđana Perića za člana Zakonodavnog odbora Skupštine Crne Gore.

Na predlog Sulja Mustafića, potpredśednika Skupštine Crne Gore, za savjetnike Potpredśednika Skupštine imenovani su Seniha Kuč, dipl. politikolog i Dževdo Jasavić, dipl. turizmolog.

Usvojen je Godišnji izvještaj o radu Administrativnog odbora Skupštine Crne Gore za 2012. godinu.

Odbor je upoznat sa dopisom Koalicije NVO-saradnjom do cilja, u kome iskazuju spremnost da učestvuju u izradi akta za izbor i imenovanje predstavnika NVO u radna tijela koja formira Skupština Crne Gore.