Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
srijeda, 05. mart 2014. 15:40

Pośeta delegacije Odbora za međunarodne odnose i iseljenike Republici Makedoniji

U okviru pośete Republici Makedoniji planirano je više sastanaka u Sobranju, Agenciji za iseljeništvo, Ambasadi Crne Gore kao i Zajednici Crnogoraca u Republici Makedaoniji.

Delegacija Odbora za međunarodne odnose i iseljenike boraviće u službenoj pośeti Republici Makedoniji u periodu od 6. – 8. marta, u okviru koje su planirani sastanci sa predśednicima i članovima Odbora za vanjske poslove i Odbora za politički sistem i međuetničke odnose Sobranja RM, sa ambasadorom Crne Gore u Republici Makedoniji, predstavnicima Zajednice Crnogoraca u Republici Makedoniji kao i predśednikom Agencije za iseljeništvo RM.

U sastavu delegacije su Prof. dr Miodrag Vuković, predśednik Odbora, Obrad Mišo Stanišić, Mićo Orlandićm, mr Dritan Abazović i mr Danko Šarančić.