Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore

Beograd, 28. i 29. oktobar 2016. godine

Predśednik Odbora za međunarodne odnose i iseljenike prof. dr Miodrag Vuković učestvovao je na manifestaciji ,,Lučindanski susreti”, koja je danas održana u Zagrebu, u organizaciji Nacionalne  zajednice Crnogoraca Hrvatske i Društva Crnogoraca i prijatelja Crne Gore ,,Montenegro” Zagreb.

Predśednik Odbora za međunarodne odnose i iseljenike prof. dr Miodrag Vuković primio je danas u pośetu predśednika Franačko - Crnogorskog društva (FRAMOG) iz Nirnberga, Savezna Republika Njemačka, g. Ljuba Dabovića i članove Predśedništva tog udruženja.

Odbor za međunarodne odnose i iseljenike, na danas održanoj, 87. śednici, dao je pozitivno mišljenje o g. Aleksandru Moštrokolu, kandidatu za izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Crne Gore u Mađarskoj, na rezidentnoj osnovi sa sjedištem u Budimpešti.

Odbor za međunarodne odnose i iseljenike, na danas održanoj, 88. śednici, dao je pozitivno mišljenje o Ferhatu Dinoši, kandidatu za izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Crne Gore u Republici Kosovo, na rezidentnoj osnovi sa sjedištem u Prištini.

Odbor za međunarodne odnose i iseljenike, na danas održanoj, 86. śednici, dao je pozitivno mišljenje o g. Nebojši Kaluđeroviću, kandidatu za izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Crne Gore u Sjedinjenim Američkim Državama na rezidentnoj osnovi,  sa sjedištem u Vašingtonu.

Strana 1 od 27