Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore

Poslanik Zoran Miljanić, član Odbora za ljudska prava i slobode učestvovao je na seminaru “Od riječi do djela - ka integraciji Roma”, održanom 5. jula 2016. godine u Podgorici.

Odbor za ljudska prava i slobode na danas održanoj 66. śednici razmotrio je amandmane na Predlog zakona o uzimanju i presađivanju ljudskih organa u svrhu liječenja. 

 „Imigraciona politika EU i politika azila: implikacije na parlamente zemalja proširenja“

„Imigraciona politika EU i politika azila: implikacije na parlamente zemalja proširenja“

Tema: „Imigraciona politika EU i politika azila: implikacije na parlamente zemalja proširenja“, Brisel, 20. i 21. jun 2016. godine

Odbor za ljudska prava i slobode na danas održanoj 65. śednici, u proširenom sastavu, razmotrio je Izvještaj o radu Zaštitnika ljudskih prava i sloboda Crne Gore za 2015. godinu i Izvještaj o razvoju i zaštiti prava manjinskih naroda i drugih manjinskih nacionalnih zajednica u 2015. godini.

Strana 1 od 24