Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 773

VII Đečji parlament organizovala je Skupština Crne Gore u saradnji sa Centrom za prava đeteta Crne Gore, povodom 20. novembra, Dana usvajanja UN Konvencije o pravima đeteta.

Predśednik Skupštine  rekao  da se upravo vratio sa proslave četvrt vijeka od usvajanja UN Konvencije o pravima đeteta u Njujorku i podśetio da su đečija prava najuniverzalnija vrijednost

Predśednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić otvoriće danas VI zasijedanje Đečjeg parlamenta, u 12 sati, u Velikoj sali Skupštine Crne Gore.

ponedjeljak, 02. decembar 2013. 15:28

Održano V zasijedanje Đečjeg parlamenta

Predśednik Skupštine Crne Gore i Parlamentarne skupštine OEBS-a Ranko Krivokapić kazao je u uvodnom izlaganju, da mu je posebno zadovoljstvo što od ukupno 25 saziva Skupštine Crne Gore, Đečji parlament zasijeda već peti put i postaje lijepa tradicija.

utorak, 20. novembar 2012. 18:27

Četvrto zasijedanje Đečjeg parlamenta

Predśednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić kazao u uvodnom izlaganju, da je izuzetno zadovoljan što po četvrti put otvara najsrećniji parlament na svijetu, ističući da je
nemjerljivo što đeca u ovo crnogorsko zdanje đe se donose odluke o Crnoj Gori, svaki put unesu i podijele svoju radost i očekivanja.

Nakon pozdravne riječi predśednika Skupštine Crne Gore Ranka Krivokapića i obraćanja predśedavajućeg Đečijeg parlamenta, na pitanja đece, kako je planirano, odgovaraće  predstavnici poslaničkih klubova Skupštine Crne Gore i Vlade Crne Gore, kao i gradonačelnici Podgorice i Cetinja i predstavnik UNICEF-a.

ponedjeljak, 21. novembar 2011. 18:15

Treće zasijedanje Đečjeg parlamenta

Povodom 20.novembra, Dana usvajanja Konvencije o pravima đeteta, danas je u Skupštini Crne Gore održano treće zasijedanje Đečjeg parlamenta.

petak, 19. novembar 2010. 18:14

Drugo zasijedanje Đečjeg parlamenta

U Skupštini Crne Gore održano je drugo zasijedanje Đečijeg parlamenta, kojem je prisustvovalo 67 đece iz 19 osnovnih i pet srednjih škola u Crnoj Gori. Predśednik Skupštine, Ranko Krivokapić ocijenio je da je parlament danas “najveseliji na svijetu”.

Strana 1 od 2